×

Sepetiniz

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Online eğitimlerimizi inceleyebilirsiniz.

0212 381 50 00

CCNA Security Eğitimi

Eğitim Süresi: 48 SAAT

Bu eğitim Cisco Router ve Cisco Security ürünleri üzerinde gerçek senaryolara dayalı güvenlik tekniklerinin kullanılması ve yapılandırılmasını kapsar. Bu eğitim sonunda katılımcılar temel network güvenlik kavramları, Router ve Switch güvenliği, Kimlik Doğrulama, Firewall servisleri, Remote Access, izinsiz girişler ve içerik güvenliği konularında bilgi ve deneyim sahibi olacaklardır.

Windows İşletim Sistemleri ile çalışmış ve CCNA Routing and Switching eğitimine katılmış veya bu eğitime eşdeğer bilgiye sahip olmak. Aşağıda listelenen eğitimler, bu eğitim için ön koşul olarak tanımlanmıştır. Bu eğitime katılabilmek için ön koşul eğitimlerinin eğitim içeriklerini (eğitim takvimi) incelemenizi öneririz. Aşağıda listelenen eğitim içeriklerine hakim olduğunuzu düşünüyorsanız, başvuru işlemine devam edebilirsiniz. Yeterlilikleri sağlamıyorsanız, başvuru formunda ilgili eğitimi de seçmenizi tavsiye ederiz. Kararsızsanız, başvuru formunun mesaj kısmında belirtebilirsiniz.

Bilgi İşlem Network Çalışanları, Kıdemli Network Yönetici adayları, Network Mühendisleri, Sistem Mühendisleri ve IT Destek elemanları bu eğitime katılabilir.

TR | EN
Implementing Cisco Network Security (IINS) 3.0
• Network Security Concepts
• Secure Network Devices
• Firewalls
• Virtual Private Networks
• Advanced Topics

Katılım Sertifikası Başarı Sertifikası (Başarı derecesinde mezun olan adaylar için Başarı Sertifikası verilmektedir.) Uluslarası Vendor Sertifikası (Bu alandaki yetkinliğinizi uluslararası sertifikalarla belgelemek için yetkili sınav merkezlerinde sınava katılabilirsiniz. Böylece uluslararası geçerli sertifika sahibi olabilirsiniz.)

Servis Sağlayıcılar Gsm Operatörleri Hosting Firmaları Network Firmaları Bankalar Kamu Kuruluşları Çok Lokasyonlu Şirketler

CCNA Security Eğitimi

Bilgi Talep Formu

Takvim1
Takvim2
Takvim3
Takvime Ekle
Calendar, Outlook, Gmail
Makine Öğrenmesi
Yazılım
04 Kasım 2020
Bir algoritma kategorisi olan makine öğrenmesi, yapay zekanın bir alt türünü ifade etmektedir. Birtakım algoritma ve yöntemlerle çalışan makine öğrenmesi, verileri inceleyerek sonuçlar hakkında çıkarımlarda bulunan bir sistemdir.
İyi Bir Programlamacı Olmak: Farkındalık, Anlamak ve Sorumluluk
Yazılım
19 Ekim 2020
Bilgisayar programcısı veya programlamacı terimi, bilişim teknolojileri alanında, yazılımlar için kod yazan uzmanlar için kullanılmaktadır. Programlamanın çeşitli alanlarda kullanımı ve işlevleri bulunur. Programlamacı bir yazılım geliştirici, yazılım mühendisi, bilgisayar bilimcisi ya da yazılım analisti olabilir. Bununla birlikte, bu mesleklerin kapsamında farklı sorumluluklar da bulunmaktadır.
İleri Web Uygulaması (PWA) Nedir?
Yazılım
15 Haziran 2020
İleri Web Uygulaması (PWA), temel olarak bir uygulamanın tüm özelliklerini taşıyan bir web sitesidir. Bir diğer deyişle İleri Web Uygulaması, normal web sitesi gibi erişilen, ancak daha önce yalnızca uygulamaların sahip olduğu çevrimdışı kullanılabilirlik, anında bildirimler ve cihaz donanımına erişim gibi özelliklere de sahip olan özel web uygulamalarıdır.
E-Ticaret Nedir?
Yazılım
05 Haziran 2020
Günümüzde dijitalleşmenin hızla yaygınlaşmasıyla tüketim alışkanlıkları da değişim göstermektedir. İnternet üzerinden alışveriş yapmak da bu yöntemlerin başında gelmektedir. E-ticaret olarak adlandırılan bu alışveriş işlemi online olarak sanal ya da gerçek ürünlerin satışa sunulmasına denmektedir. Tüketicilerin ihtiyaç duyduğu neredeyse tüm ürün ya da hizmetler internet üzerinden satın alınabilir.